top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Τα σημαντικότερα και εγκυρότερα περιβαλλοντικά βραβεία της Ευρώπη σήμερα στις 19:00.


Σήμερα, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, επιχειρηματιών και εκπροσώπων φορέων ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) διοργανώνει στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα η 7η τελετή απονομής των «Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον – European Business Awards for the Environment» και των «Ελληνικών Βραβείων για το Περιβάλλον».


Φέτος, η Ελλάδα έχει την τιμητική της αφού η βράβευση δύο επιχειρήσεων αποτελεί πρωτοφανές φαινόμενο, δεδομένου ότι από το 1987 έως τώρα είχαν διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μόλις δύο Ελληνικές εταιρείες συνολικά.


Η εταιρεία KLIMIS και ο ΣΚΑΪ, διακρίθηκαν ανάμεσα σε 139 εταιρείες από 26 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Τουρκία.


Ο ΣΚΑΪ διακρίθηκε στην κατηγορία προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις δράσεις του για το περιβάλλον. Η «Κλήμης (Βασ. & Αικ. Κοτταρίδη Ο.Ε.)» με το καινοτόμο κάρβουνο που παράγει από το κουκούτσι της ελιάς, εφαρμόζει μία από τις βασικές αρχές της κυκλικής οικονομίας, αφού τα απόβλητα της κύριας παραγωγικής της διαδικασίας για την παραγωγή ασβέστη τα χρησιμοποιεί για την παραγωγή του πυρηνοκάρβουνου.

bottom of page