top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Μια συζήτηση για την βιωσιμότητα του ελληνικού δομημένου περιβάλλοντος


Το εργαστήριο Where do we go from here? αποτελεί μέρος μιας σειράς συναντήσεων που έχει ως αντικείμενο εργασίας την συνδιαμόρφωση ενός διαγνωστικού χάρτη της απόκρισης των επαγγελμάτων του δομημένου περιβάλλοντος απέναντι στη διπλή κρίση της κλιματικής αλλαγής και της οικολογικής καταστροφής. Μέσω αυτών των συναντήσεων στοχεύουμε να κατανοήσουμε πρώτα το που βρισκόμαστε, ώστε να εξετάσουμε το πώς προχωράμε.


Απευθύνεται σε όσες και όσους έχουν ενδιαφέρον και σκέψεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν τη βιωσιμότητα στο ελληνικό δομημένο περιβάλλον. Είναι ανοιχτό σε όλους τους επαγγελματίες του οικοδομικού κλάδου (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστές/ριες) ανεξαρτήτως επιπέδου και εμπειρίας. Δεν προαπαιτείται εξειδικευμένη γνώση στο θέμα του εργαστηρίου, αλλά πρόθεση και διάθεση για κοινό προβληματισμό και δημιουργική συζήτηση.


Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, στα πλαίσια του επιστημονικού συνεδρίου Participatory Lab την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στις 11.30.

Για δήλωση συμμετοχής ή απορίες, στείλτε μας στο kaena.sessions@gmail.com με τίτλο 'Workshop', ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο.

bottom of page