top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Πως θα αναπτυχθεί η Κυκλική Οικονομία στην Ελλάδα του 2020;



Απομένουν 20 ημέρες για την διεξαγωγή του 6ου Συνεδρίου της ΕΕΔΣΑ με τίτλο "ΕΛΛΑΔΑ 2020 – Προτεραιότητες Κυκλικής Οικονομίας" που διοργανώνεται από την ίδια σε συνεργασία με την International Solid Waste Association (ISWA). Το Συνέδριο θα εστιάσει στις νέες προτεραιότητες της κυκλικής οικονομίας, στην 4η βιομηχανική επανάσταση, στα μέτρα για μείωση των πλαστικών μιας χρήσης, στη διαχείριση των αποβλήτων, στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της ταφής και ειδικότερα στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, στον Εθνικό και στους Περιφερειακούς σχεδιασμούς διαχείρισης και στα χρηματοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων όπως φαίνεται αναλυτικά στην Θεματολογία του Συνεδρίου.

Υποστηρικτές Συνεδρίου

Καθώς οργανισμοί, εταιρίες και προσωπικότητες με καθοριστικό ρόλο στους τομείς του περιβάλλοντος θα παρευρεθούν για να ανταλλάξουν απόψεις, είναι αναμφίβολο πως στο διήμερο αυτό θα παρουσιαστεί η πορεία της χώρας για το 2020 στον κλάδο της Κυκλικής Οικονομίας και τω περιφερειακών της τομέων.

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2020 στα ιστορικά κτήρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Οδό Πατησίων.

● Για το φυλλάδιο του Συνεδρίου πατήστε εδώ.

● Για τα Χορηγικά πακέτα πατήστε εδώ.

● Για Εγγραφές επισκεφτείτε το eventora.




bottom of page