top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Δεντροφύτευση στην Ανάβυσσο - We4All & Envinow.gr

«Από ομονοίης τα μεγάλα έργα» όπως αναφέρει ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Δημόκριτος, αναδεικνύοντας την αξία των συνεργειών.


Η We4All γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γης πραγματοποιώντας αύριο Πέμπτη 22 Μαρτίου, την πρώτη μεγάλη δράση δεντροφύτευσης για φέτος στην Ανάβυσσο. Συγκεκριμένα, θα φυτευτούν 1000 δενδρύλλια στην περιοχή του Ναυαγίου Όρια*, εις μνήμην των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σημείο.


Τη δράση αυτή έχει την χαρά να στηρίξει με την παρουσία και συμβολή του το Envinow.gr!


Η δράση είναι ανοιχτή προς το κοινό, ενώ θα εφαρμοστούν τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας. Για την συμμετοχή του, το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να βρίσκεται Πέμπτη στις 12:00 μ.μ. στην προαναφερθείσα τοποθεσία!


Σας περιμένουμε όλους με τις μάσκες σας και την όρεξή σας!



*Το Ναυάγιο Όρια αποτελεί περιοχή - μνημείο της 4ης μεγαλύτερης ναυτικής τραγωδίας στην ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και την χειρότερη απώλεια ζωών από βύθιση ενός μόνο πλοίου στη Μεσόγειο. Το νορβηγικό ατμόπλοιο «Όρια» υπό Γερμανική διοίκηση, βυθίστηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1944 στα ανοικτά των Λεγρενών, προκαλώντας τον θάνατο περίπου 4.100 Ιταλών αιχμαλώτων πολέμου.

bottom of page