top of page
Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

We4All: Πρώτη ανοιχτή δράση δεντροφύτευσης

Η We4All εντός ενός δυναμικού Σαββατοκύριακου πραγματοποίηση την πρώτη ανοιχτή δράση δεντροφύτευσης την Κυριακή. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου που δημοσίευση η οργάνωση.



Σήμερα κάναμε την πρώτη μας “Aνοιχτή” δράση για την φετινή σεζόν!

Αποφασίσαμε να πραγματοποιηθεί εκεί που ξεκίνησαν όλα τον Ιούλιο του 2018 με την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, την Ραφήνα, τον νέο Βουτζά..για να μην ξεχνάμε ποτέ.. Στην δράση συμμετείχε ο κόσμος της περιοχής αλλά και εθελοντές από όλη την Αττική που θέλησαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για ένα πιο πράσινο και όμορφο αύριο. Μαζί μας ήταν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμιου, κύριος Ευάγγελος Μπουρνούς, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

Η δράση αυτή έγινε με την υποστήριξη της L’Oréal Hellas (την οποία ευχαριστούμε πολύ), και είναι μια από τις πολλές δράσεις που έρχονται στο σύντομο μελλον. Ήδη μαζί με την L’Oréal Hellas έχουμε φυτέψει πάνω από 2500 δέντρα και συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας των 12.000 δέντρων!!

Ευχαριστούμε πολύ όσους ήσασταν εκεί και για εσάς που δεν τα καταφέρατε θα έχετε ακόμα πολλές ευκαιρίες!!

Δημιουργούμε νέους πνεύμονες πρασίνου για την χώρα και τον πλανήτη μας. Οι δράσεις αυτές αποτελούν κομμάτι της επιχείρησης “Πράσινη Αττική” της We4All. Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τους πολίτες αλλά και ταυτόχρονα οι δράσεις της We4All να αποτελούν ένα ακόμη βήμα κάθε φορά για την ανάκαμψη του περιβάλλοντος σε επίπεδο δενδροφύτευσης αλλά και καθαρισμού δασών και παραλιών. Είμαστε εδώ, μαζί με όλους εσάς και τις εταιρείες τις Περιβαλλοντικής Συμμαχίας της We4all για να κάνουμε τον κόσμο μας πιο όμορφο, σε πείσμα εκείνων που προσπαθούν να τον καταστρέψουν.

Κυρίως ευχαριστούμε και κάθε ένας από εσάς. Είστε η οικογένεια we4all. Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο μας εδώ: Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/ Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el website: www.we4all.com linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all Μείνετε συντονισμένοι. Μπορείτε να δείτε τρόπους να μας υποστηρίξετε εδώ: https://we4all.com/donate

Comments


bottom of page