top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Πρασινίζοντας τον Πειραιά!



Μέσα στο Σαββατοκύριακο η We4All πραγματοποίησε δράσεις δεντροφύτευσης πρασινίζοντας τον Πειραιά, αριθμώντας πλέον τρεις δράσεις στην περιοχή. Ακολουθούν οι ανακοινώσεις της We4All για τις δύο νέες δράσεις:


Σάββατο 17 Απριλίου 2020

Μία δράση ίσον καμία. Για αυτό το λόγο σήμερα 17/04 ήρθαμε στον Πειραιά για να πρασινίσουμε άλλο ένα σημείο: την Πλαζ Φρεαττύδας.


Έτσι, στις12:00μμ σε συνεργασία με τα Mikel Coffee, την αντιδήμαρχο Πειραιά κα Καρακατσάνη και πολλούς εθελοντές/ντριες που πιστεύουν στο όραμά μας φυτέψαμε αρμυρίκια και πικροδάφνες στο σημείο ανάμεσα στην είσοδο της πλαζ και του Συνδέσμου των Βατραχανθρώπων.


Τηρώντας πάντοτε τα μέτρα ασφαλείας (γάντια, μάσκες, αποστάσεις) καθώς και με μουσική και όρεξη πραγματοποιήσαμε άλλη μία δράση δενδροφύτευσης βοηθώντας το περιβάλλον. Τα δέντρα αυτά θα δώσουν πνοή στο σημείο και θα ομορφύνουν τη ζωή των κατοίκων. Παράλληλα, συνεχίζουμε αδιάκοπα τις δράσεις.


Κυριακή 18 Απριλίου 2020

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, μαζί με την Ακαδημία ποδοσφαίρου παίδων του Ολυμπιακού και την Αντιδήμαρχο κα Καρακατσάνη βρεθήκαμε στον Πειραιά και φυτέψαμε 200 δενδρύλλια στην Μαρίνα Ζέας.


Όλα τα παιδιά συνεργάστηκαν πραγματικά σαν ομάδα και πέτυχαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι η εκπαίδευση τους δεν τους κάνει μόνο καλύτερους αθλητές αλλά και καλύτερους ανθρώπους, με αίσθημα προσφοράς και ευθύνης προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο. Σε αυτό βοηθούν και οι προπονητές της ομάδας που έχουν αναλάβει τη σφαιρική εκπαίδευση των νέων παιδιών εκτός από την αθλητική, μεταλαμπαδεύοντας την ηθική, τις γνώσεις και την αξία για το περιβάλλον στους μικρούς μας φίλους.


Τηρώντας πάντοτε τα μέτρα ασφαλείας (γάντια, μάσκες, αποστάσεις) καθώς και με μουσική και όρεξη πραγματοποιήσαμε άλλη μία δράση δενδροφύτευσης βοηθώντας το περιβάλλον. Τα δέντρα αυτά θα δώσουν πνοή στο σημείο της Μαρίνας Ζέας και θα ομορφύνουν τη ζωή των κατοίκων ανεβάζοντας το βιοτικό τους επίπεδο. Παράλληλα, συνεχίζουμε αδιάκοπα τις δράσεις.



bottom of page