top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

We4all: Η επιχείρηση πράσινη Αττική συνεχίζετε!



Στο πλαίσιο της επιχείρησης Πράσινη Αττική, η We4all προχώρησε και σε άλλες δενδροφυτεύσεις τις προηγούμενες ημέρες.

Δεντροφύτευση με τον Δήμο Χαϊδαρίου

Την Παρασκευή 05/03 και ώρα 11:00 πμ η We4All σε συνεργασία με ανθρώπους του Δήμου Χαϊδαρίου φύτεψαν δενδρύλλια και δέντρα στο Άλσος Χαιδαρίου χορηγία της εταιρείας Mikel.


Παρουσία του Δημάρχου κου Βαγγέλη Ντηνιακού και αντιδημάρχων και τηρώντας όπως πάντα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού προχώρησε στη φύτευση 220 δενδρυλλίων στο Δημοτικό Πάρκο “Θεαθήναι” δίπλα στο ομώνυμο καφέ δίνοντας πνοή στο σημείο, υποσχόμενοι περισσότερα δέντρα και περισσότερες δράσεις.


Δεντροφύτευση με τον Δήμο Πειραιά

Άλλη μία δράση έλαβε χώρα την Κυριακή 07/03 και ώρα 12:00 μ.μ. Η We4All σε συνεργασία με ανθρώπους του Δήμου Πειραιά φύτεψαν δενδρύλλια στη Λεωφόρο Θηβών, επίσης χορηγία της εταιρείας Mikel.


Παρουσία του Δημάρχου κου Γιάννη Μώραλη και της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κας Αντωνίας Καρακατσάνη, τηρώντας όπως πάντα όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, προχώρησε στη φύτευση 300 δενδρυλλίων κατά μήκος της νησίδας της Λεωφόρου Θηβών, δίνοντας πνοή στο σημείο και ομορφαίνοντας τη ζωή των κατοίκων. Αυτή η δράση είναι η πρώτη από τικ επόμενες στον Πειραιά αλλά και στους υπόλοιπους Δήμους της Αθήνας.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να ενισχύσετε το έργο της ομάδας εδώ:

  • Facebook: https://www.facebook.com/we4allofficial/

  • Instagram: https://www.instagram.com/we4all_official/?hl=el

  • website: www.we4all.com

  • linkedin: https://www.linkedin.com/company/we4all

  • twitter: https://twitter.com/OfficialWe4all

Η ομάδα είναι αποφασισμένη και προσηλωμένη στο στόχο να φυτέψει 1.000.000 δέντρα στην Αττική και συνεχίζει τις δράσεις της αδιάκοπα. Μείνετε συντονισμένοι για επόμενες δράσεις!

bottom of page