top of page
Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ: Λήξη αντιπυρικής περιόδου με εκδήλωση για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Το Σωματείο Εθελοντών πολιτικής Προστασίας βορειο/Ανατολικού Τομέα Υμηττού (Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ) διοργάνωσε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 εκδήλωση με τίτλο "Τέλος Αντιπυρικής Περιόδου - ΠΡΟΛΗΨΗ Ακραία Καιρικά φαινόμενα".


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο φυλάκιο του Σωματείου στον Υμηττό και συγκέντρωσε εκπροσώπους φορέων, τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολίτες.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του Σωματείου Κου Ευάγγελου Τσιγκρέλη, για την λήξη της Αντιπυρικής περιόδου , όπου επίσης αναφέρθηκε στην αύξηση της έντασης και συχνότητας των ακραίων καιρικών φαινομένων στη χώρα μας.


Στη συνέχεια ο υπεύθυνος επικοινωνίας και εκπαίδευσης του Σωματείου, Ευστάθιος Ανθόπουλος, παρουσίασε τις δράσεις του σωματείου για την ενημέρωση κα την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μία γρήγορη επισκόπηση για την σημαντικότητα της συνεργασίας πολιτών φορέων και του κράτους , ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη πρόληψη για την ασφάλεια όλων.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν πέντε (5) Γυναίκες για την προσφορά τους στην Κοινωνία και στο περιβάλλον και επίσης ένας Εθελοντής του Σωματείου για την Αντιπυρική περίοδο 2023, Συγκεκριμένα:

  • Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αττικής κα Λουκία Κεφαλογιάννη για την ανεκτίμητη προσφορά της στην Προστασία του Υμηττού μας

  • Η Υπαστυνόμος Κα Σοφία Βαγενά για την προσφορά της κατά της ενδοοικογενειακής Βίας

  • Η Δασονόμος Κα Ζωή Ντίνα για την προσφορά της στην Προστασία του Ανατολικού Υμηττού

  • Η πρόεδρος του ΙΔΑΦΚ Κα Ξένια Γεωργιάδου για την προσφορά της Στην εκπαίδευση Πολιτών , Εθελοντών και στελεχών των Σ.Α

  • Η πρόεδρος του HYMANITY GREECE Κα Γεωργία Παράσχου για την προσφορά της σε ανθρωπιστικές ,Κοινωνικές και Περιβαντολογικές κρίσεις.

  • Ο Εθελοντής του Σωματείου, Εμμανουήλ Προύσαλης για την εθελοντική και κοινωνική προσφορά του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Διακριτή Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και οικογένειας Ελλάδος, κα Σοφία Ζαχαράκη.


Επίσης Την εκδήλωση τιμήσανε με την παρουσία τους

  • ο Δήμαρχος Παιανίας - Γλυκών Νερών Κος Ισίδωρος Μάδης

  • ο νέος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Κος Ιωάννης Μυλωνάκης

  • ο διοικητής της ΣΔΑΜ Πλοίαρχος Π.Ν Γ. Νούσιας

  • ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Παπάγου -Χολαργού Κου Ηλία Αποστολόπουλου , Κος Μήνος Παγώνης.

  • ο Αντιδήμαρχος Παιανίας - Γλυκών Νερών Σταύρος Θανάσης

Ο Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση και αναλαμβάνει την δέσμευση να συνεχίσει να εργάζεται για την ενημέρωση των πολιτών και την προστασία του Υμηττού μας.


Ευχαριστεί ακόμη την PIZZA PARK για την στήριξη της στην γιορτή που ακολούθησε με την χορηγία της σε προιόντα της, όπως και τα μέλη για την προσφορά τους.


Comments


bottom of page