top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Πρόσκληση Συμμετοχής σε Έρευνα του WaysTUP! για Δήμους Νοτίων Προαστίων



Η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ ένα από τα μεγαλύτερα Δίκτυα Δήμων στην Ελλάδα, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό έργο «WaysTUP!», το οποίο στοχεύει στη μετατροπή των αστικών βιοαποβλήτων σε χρήσιμα προϊόντα. Στο πλαίσιο του έργου, αναπτύσσεται μια μεθοδολογία η οποία στοχεύει στην αλλαγή της συμπεριφοράς των πολιτών, ενισχύοντας την ενεργό συμμετοχή τους σε προγράμματα ανακύκλωσης βιοαποβλήτων ή οργανικών αποβλήτων.


Προκειμένου να κατανοηθεί καλύτερα η αντίληψη και οι συνήθειες των πολιτών στα ανωτέρω θέματα, διεξάγεται η ακόλουθη διαδικτυακή έρευνα:


Αν είστε κάτοικος των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ή Ελληνικού – Αργυρούπολης, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε την έρευνα (χρόνος συμπλήρωσης: 5 λεπτά) καθώς επίσης και να κοινοποιήσετε το σύνδεσμο στο δίκτυό σας, εφόσον το επιθυμείτε. Η βοήθειά σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη.


Συμπληρώνοντας την έρευνα, μπαίνετε αυτόματα σε κλήρωση, προκειμένου να κερδίσετε μια δωροκάρτα αξίας 50€ από ένα τοπικό κατάστημα!


Το Δίκτυο σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την πολύτιμη συνεισφορά σας!

§ Ιστοσελίδα ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ: https://www.sustainable-city.gr/projects-list/waystup

§ Ιστοσελίδα WaysTUP!: https://waystup.eu/



Προσοχή!

Το WaysTUP! διασκεδάζει σήμερα στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Παίξτε το εκπαιδευτικό παιχνίδι, για να μάθετε περισσότερα για τα ρεύματα συλλογής απορριμμάτων: https://vub.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_aiaAzKPYQlyDU46


bottom of page