top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

Νέα εκπομπή: Διάλογοι UNESCO για το περιβάλλον



Για το 2024 θα προβληθεί νέα σειρά εκπομπών, για να ενισχύσει την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση των πράσινων τεχνολογιών και της καινοτομίας στο ευρύ κοινό.


Με τη συνεργασία του Καθηγητή ΕΜΠ και τέως Γενικού Γραμματέα του Υ.Π.ΕΝ. κ. Κωνσταντίνου Αραβώση, που κατέχει την έδρα της UNESCO για την πράσινη καινοτομία και την κυκλική οικονομία στο ΕΜΠ, θα αναλάβουμε το δύσκολο έργο της δημιουργίας κόμβου ενημέρωσης για το ευρύ κοινό.


Με θέματα επικαιρότητας, και με τη βοήθεια ειδικών καλεσμένων, αλλά και με τη φιλοσοφία που διέπει το διεθνή οργανισμό για την προστασία του περιβάλλοντος, θα φωτίσουμε όλες τις πτυχές της κυκλικής οικονομίας και της πράσινης μετάβασης.


Το νέο τηλεοπτικό ραντεβού θα έχει συμπαρουσιαστή το Δημοσιογράφο Μιχάλη Σταθακόπουλο.


Η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28) που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου 2023 στο Ντουμπάι, με την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας.


Αυτήν την εβδομάδα θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής, μείνετε συντονισμένοι στο https://tpresswebtv.gr/category/ekpompes/unesco-dialogs/.

bottom of page