top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

1o Φεστιβάλ Νεολαίας 2021: Ελάτε να γνωριστούμε!



Το πρώτο και μοναδικό Φεστιβάλ Νεολαίας, που διοργανώνεται από δήμο Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου.


Μετά την αλλαγή δεδομένων αναφορικά με την κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού και την χαλάρωση των μέτρων από 1η Ιουλίου, ο δρόμος ανοίγει και το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας μετράει αντίστροφα για την έναρξή του.


Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται πολλαπλές δράσεις, των προσκόπων της πόλης, του Ερυθρού Σταυρού, των ΕΠΑΛ, των φίλων ποδήλατου, της ανακύκλωσης κ.α.


Στο φεστιβάλ θα βρίσκεται και το Envinow.gr παρέα με την We4All το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00. Ελάτε για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τους στόχους των δράσεων μας, αλλά και τις δικές σας απόψεις και σκέψεις!


Το 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας, που υλοποιείται μετά την προσπάθεια που κατέβαλε ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Ζόμπολας, φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό για την πόλη της Αγίας Παρασκευής, δίνοντας τη σκυτάλη στους νέους, καθώς με τη συμμετοχή τους θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις επιθυμίες και τις ιδέες τους μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων.

bottom of page