top of page
  • Εικόνα συγγραφέαenvinow.gr

H Γκρέτα «ανακυκλώνει» την απάντηση του Τραμπ: «Δες μια ταινία, χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε»



Η νεαρή ακτιβίστρια, λίγες ημέρες αργότερα αφού οι ΗΠΑ βγήκαν εκτός της Συμφωνίας των Παρισίων για την Κλιματική Αλλαγή ύστερα από την πρόθεση του Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούνιο του 2017, με ένα αιχμηρό tweet απάντησε στον Αμερικανό πρόεδρο.


Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, μόλις 11 μήνες μετά το ειρωνικό tweet του προέδρου Τραμπ όταν η έφηβη ακτιβίστρια ανακυρήχθηκε το πρόσωπο του περιοδικού Time της χρονιάς, επέλεξε να απαντήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.


Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την ανακήρυξή της ως πρόσωπο της χρονιάς για το 2019 από το περιοδικό TIME, έγραψε στο Twitter: «Είναι γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό της. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε».

Τώρα, τον Νοέμβριο του 2020, 11 μήνες αργότερα, η Γκρέτα, με αφορμή τις εκκλήσεις του Τραμπ να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων, του γράφει στο Twitter: «Είναι γελοίο. O Ντόλαντ πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλήματος με τον θυμό του. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε».


bottom of page