envinow.gr

5 Αυγ 20202 λεπτά

Επεκτείνονται οι καφέ κάδοι συλλογής βιοαποβλήτων σε ακόμα 4 δήμους της Αττικής

Τις προηγούμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε σύγχρονα απορριμματοφόρα υψηλής τεχνολογίας και καφέ κάδους για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων στους δήμους Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Νέας Ιωνίας, Αλίμου και Ελληνικού - Αργυρούπολης. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 και αφορά στο σύνολο των Δήμων της Αττικής.

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο διαλογής βιοαποβλήτων και 120 καφέ κάδους για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων παραχώρησε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού  η Περιφέρεια Αττικής. Επιπλέον, με το νέο εξοπλισμό, παραδόθηκε σημαντική ποσότητα κομπόστ το οποίο είναι προϊόν βιοαπβλήτων και μπορεί να αξιοποιηθεί ως λίπασμα καθώς και 2.000 σακούλες συλλογής απορριμμάτων οι οποίες έχουν παραχθεί από την ανακύκλωση των πλαστικών.

Δήμος Νέας Ιωνίας

Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης όπου παρέδωσε στην Δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου ένα απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, 120 καφέ κάδους και συνολικά 250 κυτία εσωτερικού χώρου για ανακύκλωση υλικών. Ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στη Δήμαρχο Δέσποινα Θωμαΐδου τον νέο εξοπλισμό, με τη χρήση του οποίου, εκτός από την παραγωγή κομπόστ, παράγονται και σακούλες απορριμμάτων τις οποίες χρησιμοποιεί ήδη η Περιφέρεια Αττικής για τις δικές της ανάγκες.

Δήμος Αλίμου

Από τον Δήμο Αλίμου απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κάλεσμα προς τους πολίτες της Αττικής να συμπράξουν ενεργά στην μεγάλη προσπάθεια για το περιβάλλον, στηρίζοντας την ανακύκλωση. Ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη ένα απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, 100 καφέ κάδους και συνολικά 400 κυτία εσωτερικού χώρου για ανακύκλωση υλικών. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 και αφορά στο σύνολο των Δήμων της Αττικής.

Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης

Τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παραδίδοντας στον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο ένα απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων, 120 καφέ κάδους και 160 κυτία εσωτερικού χώρου για ανακύκλωση υλικών. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ανακύκλωση 2020 και αφορά στο σύνολο των Δήμων της Αττικής.